Accesul in cadrul unitatii, program de vizite

ACCESUL IN CADRUL UNITATII:

Cladirile spitalului, constructiile anexa, terapia ocupationala si curtea interioara ocupa aproximativ 6 ha. Accesul este posibil cu mijloace de transport (autoturism) precum si pietonal. Pentru a parca autoturismul dumneavoastra puteti beneficia de parcarile externe ale spitalului. Pentru persoanele cu dizabilitati sunt prevazute spatii speciale in parcarea interna.

 

Autovehicolele serviciului de ambulanta, autovehicolele personale sau alte vehicole care transporta persoane care necesita ingrijiri de urgenta ori persoane care nu se pot deplasa au acces permanent in incinta spitalului. Alte categorii de posesori de autovehicole au acces in curtea sau parcarea spitalului numai pe baza de tichet, afisat la vedere, eliberat de unitatea spitaliceasca.

 

Se permite accesul autovehicolelor furnizorilor de produse si servicii in curtea spitalului, cu respectarea urmatoarelor conditii :

  • numai in baza contractelor incheiate
  • pe baza legitimatiei de serviciu sau alta dovada

 

Este strict interzisa blocarea caii de acces catre camera de garda, precum si blocarea punctelor de acces spre pavilioane. La intrarea in PRIMIRI URGENTE este permisa oprirea numai temporar, in caz de insotire a unui pacient.

 

Va multumim pentru intelegere !

 

PROGRAM DE VIZITE:

LUNI – VINERI: 15.00 – 20.00
SAMBATA – DUMINICA SI SARBATORI LEGALE: 10.00 – 20.00

 

IN AFARA ORELOR DE VIZITA APARTINATORII AU ACCES PE SECTII DOAR CU BILET DE VOIE SEMNAT DE MEDICUL CURANT.

 

REGULI DE CONDUITA PENTRU VIZITATORI:
 

  • respectarea programului de vizite afisat;
  • sa se prezinte la ofiterul de paza cu un act de identitate pentru a fi trecut in refistru si a primi un ecuson pe care sa-l poarate pe toata perioada vizitei;
  • sa nu introduca in unitate bauturi alcoolice, droguri, obiecte taioase, contondente, etc;
  • este interzisa folosirea telefonului mobil cu camera foto, aparat de fotografiat sau alte aparate de inregistrare si filmare;
  • interzis accesul persoanelor in stare de ebrietate;
  • copiii care isi viziteaza rudele in spital trebuie sa fie insoiti si supravegheati tot timpul de catre un adult;
  • daca sunteti racit, aveti gripa sau nu va simtiti bine, este indicat sa nu faceti vizite in spital.

 

Numarul de vizitatori pentru un pacient internat intr-un salon cu mai mult de 3 paturi nu poate fi mai mare de 3 persoane si pot fi vizitati maximum 2 pacienti in acelasi timp. In situatia prevazuta mai sus, pentru a da posibilitatea vizitei si pentru ceilalti pacienti, daca exista solicitari in acest sens, durata va fi limitata la 60 de minute.

 

PROGRAM MEDIC CURANT:

Zilnic intre orele 12.00 – 13.00

 

Pentru pacientii internati pe oricare dintre sectiile unitatii sanitare, la solicitare, membrii familiei pot discuta direct cu medicul curant in timpul programului zilnic de lucru al acestuia, in baza unui program stabilit de medicul sef/coordonator de sectie/compartiment, aprobat de directorul medical si afisat la loc vizibil la intrarea in unitatea sanitara.