Termeni si conditii

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea Spitalului de Psihiatrie Nucet si a comitetului director al spitalului, care isi rezerva dreptul de a modifica sau revizui continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

 

Toate documentele existente pe site, exceptand cele din categoria „Legislatie”, sunt proprietatea Spitalului de Psihiatrie Nucet.
Utilizarea, reproducerea completa sau partiala, cat si difuzarea acestora fara acordul scris al Spitalului de Psihiatrie Nucet constituie o violare a drepturilor de autor si va fi sanctionata conform legislatiei in vigoare.

 

Informatiile furnizate si inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorul Spitalul de Psihiatrie Nucet si sunt confidentiale.

 

Informatiile prezentate pe site-ul Spitalului de Psihiatrie Nucet se refera la descrierea activitatilor si serviciilor oferite de catre institutia noastra. Site-ului Spitalului de Psihiatrie Nucet prezinta informatii actualizate .

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Spitalul de Psihiatrie Nucet are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre pacienti.

 

Spitalul de Psihiatrie Nucet va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Conform Legii nr. 677/2001, va sunt recunoscute urmatoarele drepturi:
(1) dreptul la informare
(2) dreptul de acces la date
(3) dreptul de interventie asupra datelor
(4) dreptul la opozitie
(5) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
(6) dreptul de a va adresa justitiei .

 

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

 

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul Spitalului de Psihiatrie Nucet Str. Pescarusului nr.5 Oras Nucet jud. Bihor.

 

Dreptul la confidentialitatea informatiilor si viata privata a pacientului este reglementat prin -Legea 46/2003.

 

Toate informatiile privind starea pacientului, rezultatele investigatiilor, diagnosticul, prognosticul, tratamentul, datele personale sunt confidentiale chiar si dupa decesul acestuia.
Informatiile cu caracter confidential pot fi furnizate numai in cazul in care pacientul isi da consimtamantul explicit sau daca legea o cere in mod expres.

 

In cazul in care informatiile sunt necesare altor furnizori de servicii medicale acreditati, implicati in tratamentul pacientului, acordarea consimtamantului nu mai este obligatorie.

 

Pacientul are acces la datele medicale personale.
(1) Orice amestec in viata privata, familiala a pacientului este interzis, cu exceptia cazurilor in care aceasta imixtiune influenteaza pozitiv diagnosticul, tratamentul ori ingrijirile acordate si numai cu consimtamantul pacientului.
(2) Sunt considerate exceptii cazurile in care pacientul reprezinta pericol pentru sine sau pentru sanatatea publica.